Thursday, September 20, 2012

Anne Abiye Modelleri




by abiye on 12 Eylül 2012






Yaşınız ilerlesede şık ve çekici olabilmeniz elinizde. Seçtiğiniz abiyenin önemi büyük. İşte ilerleyen yaşınıza anne olmanıza rağmen giyebileceğiniz şık bir elbise. Tek omuz kapalı etek boyu parmak uclarınıza kadar uzanan bu abiyede koyu renk kullanılarak kusurlar kapatılmak istenmiş.  Kumaş pilelerle bol kullanılmış. Göğüs altına yerşeltirilen taşlar ise mükemmel durmuş.













Şık, şık olduğu kadar da sade bir model daha. Tüm detaylar yaka bölgesinde toplanıp kıyafetin alt kısmında hiç oynama yapmadan balık model olarak yine topuğa kadar indirilmiş. Yaka üçgen olarak tasarlanarak aksesuar olarakta aynı kulaştan fular havası yaratılmış. Sade ama çok şık bu abiye annelerin tercihi olmalı.













Otra yaşlarda vazgeçmeyeceğimiz şeydir herhalde koyu renkler. Tamamen düz ve dar tasarlanmış straplez bir abiye ve bunu hareketlendirmek için fazlasıyle yeterli olan üste ışıltılı tül bir bluz. Başka hiçbir özellik yok. Sade ve oldukça şık.Düğünde davette yemeklerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model.













Oğlunu kızını evlendirmek isteyen ama ilerleyen yaşına rağmen şıklıktan ödün vermeyen bayanlar işte bu kıyafet tam sizin için tasarlanmış. Dekolite tamamen göğüste  verilmiş.Kıyafetin diğer detaylarında kullanılan fransız danteli , parlak kumaşlar etek boyu herşey mükemmel bütünleşmiş.










Gelen Arama terimleri:






  • anne düğün kıyafeti






  • düz abiye modelleri






  • fransız dantelli uzun abi ye






  • gece elbisesi abiye






  • şık anne kıyafetleri abiye






  • yeşil abiye altına ayakkabı






No comments:

Post a Comment